Deductibil fiscal

in conditiile legii. Va invitam la o discutie pe aceasta tema pentru a stabili cu exactitate situatia dumneavoastra

Mii de cosuri in fiecare zi!

Capacitatea mare de productie va asigura ca putem livra comenzile mari fara probleme. Pentru personalizare deosebita, va invitam sa ne comandati din timp.

Livrare rapida si ieftina!

Livram prin curierat la nivel national si distribuim in Bucuresti prin forta noastra de distributie pentru un cost minim si acuratete maxima!
 

Bine ati venit!

Ne bucuram sa va avem aproape si de aceasta data, si va invitam sa explorati mai in amanunt atat situl nostru, produsele si ofertele speciale, cat si un mic video in care am prezentat pe unii dintre furnizorii nostri si respectiv produsele lor la Rin Grand Hotel.

Un video scurt. O impresie concludenta.

Intr-un mod dinamic, cu cateva comentarii ajutatoare, incercam sa va aratam amploarea activitatii noastre. Alaturat este un rezumat al unui eveniment de lansare a ofertei de Craciun, eveniment la care au participat multi dintre clientii nostri fideli, dar si cativa invitati speciali care au tinut cateva seminarii scurte pe teme de fiscalitate (Accountess: deductibilitatea cosurilor cadou) si echipe & managementul diferentelor (Brightway).

Echipa de gimnastica aerobica a Univesitatii Nationale de Educatie Fizica si Sport (UNEFS) a incantat audienta cu cateva show-uri demonstrative ale campionelor nationale si europene.  

Vezi aici oferta de Craciun pentru acest sezon si alege din 3 clickuri cadourile perfecte!